RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Se întâmplă în Sibiu: doi frați candidează pentru primărie / ”Mama să voteze la unul pentru consiliu și la celălalt pentru primărie”

Sursa foto: Turnul Sfatului

Trandafir și Simion Stănuleț sunt doi frați cu veche activitate politică în comuna Chirpăr, iar la aceste alegeri vor candida amândoi pentru funcția de primar. Solicitați să spună cum s- ajuns aici, cei doi au variante diferite, însă ambii sunt de acord că vor rămâne frați și după alegeri, relatează Turnul Sfatului.

Trandafir Stănuleț va candida pentru funcția de primar al comunei Chirpăr din partea Alianței Dreapta Unită, el fiind și acum consilier local USR.

  

”Eu sunt consilier în funcție, am candidat și acum patru ani, tot din partea USR. Frate-meu mi-a spus că l-au rugat cei de la SOS să candideze și a zis să încerce. Nu avem de ce să fim supărați, fiecare cu politica lui”, spune Trandafir Stănuleț.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Grindeanu: Am discutat cu ministrul maghiar de Externe despre evoluţia proiectelor transfrontaliere/ Mi-a transmis, din nou, că Ungaria sprijină aderarea României la spaţiul Schengen

Redacția

VIDEO Jurnalist ucrainean către Lavrov: În afară de cereale, ce alte bunuri aţi mai furat din Ucraina şi cui le-aţi vândut? / Ministrul rus de externe: Voi, ucrainenii, sunteţi întotdeauna preocupaţi de ceea ce puteţi fura şi credeţi că toată lumea raţionează astfel!

Redacția

VIDEO Contrabandă cu botox. Sute de flacoane, descoperite în roata de rezervă a unui Logan de către vameșii moldoveni

Redacția
Încarcă...