NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Se înmulțesc furturile surprinse pe camerele de supraveghere! Pășcănean păgubit de 1.000 de lei (FOTO-VIDEO)

Hoții au ajuns să fure nestingheriți din interiorul societăților comerciale, și numai, la Pașcani! Și nu fac acest lucru doar noaptea, dar și ziua în amiaza mare. Infractorii nu-și fac griji nici măcar că pot fi surprinși de camerele de supraveghere. Acţionează rapid şi apoi se fac nevăzuţi. Ultima victimă a fost managerul unei societăți din Pașcani. Acesta a rămas fără 1.000 de lei.  

”Vreau să promovez niște vedete în devenire. Ăștia doi din imagine au reușit să îmi între în birou și să mă ușureze de ~ 1000 de lei. Poate îi cunoașteți. Sau dacă nu, ajutați-mă să îi fac vedete, deci distribuiți masiv postarea, vă rog. Dacă cineva îi cunoaște, m-ar ajuta foarte mult, nu numai pe mine , ci și pe alte potențiale victime”, a postat pe facebook, managerul societății păgubite.

Reamintim că în ultimele luni, mai multe societăți din Pașcani au fost ținta hoților. Dar și o autoutilitară care a fost lăsată cu geamul deschis, de unde autorul a furat o brățară din aur. Toate furturile au fost surprinse pe camerele de supraveghere, însă doar o parte dintre autori au fost identificați.

CLICK VIDEO 1

  

Click VIDEO 2

Advertisements

Related posts

Mesajul primarului din Pașcani, adresat persoanelor care participă la protestele din ultimele zile!

Marius Parteni

Ninsori la munte, precipitații mixte în zonele joase de relief, intensificări ale vântului

Redacția

Prognoza meteo în următoarele 4 săptămâni. Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale perioadei

Redacția
Încarcă...