NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un consilier local a câștigat concursul pentru funcția de inspector la Cadastru, Fond Funciar și Consultanță Agricolă

Concursul pentru ocuparea funcției de inspector, în cadrul Serviciului de Cadastru, Fond Funciar şi Consultanţǎ Agricolǎ a fost câștigat de consilierul liberal Dan Zăgan. De profesie inginer, acesta a ales să dea funcția legislativă pe una executivă.

Concursul a fos anunțat la începutul lunii august, iar la el s-a înscris un singur candidat în persoana liberalului Dan Zăgan. Acesta a obținut la proba scrisă 62,33 de puncte, iar la interviu 82 de puncte, rezultatul final  fiind afișat pe 9 septembrie.

Conform legislației în vigoare, alesul local va trebuie să-și înainteze demisia din funcția de consilier local, după ce va fi numit în funcția publică de execuție.

Conform unor informații din administrația locală, Dan Zăgan va începe să lucreze în Primărie la mijlocul lunii octombrie. Locul său în Consiliul Loca ar urma să fie ocupat de Alexandru Nemțanu, următorul aflat pe lista PNL la alegerile locale de anul trecut.

  
Advertisements

Related posts

Secretarul Jitaru refuză să spună ce ar trebui să facă consilierii locali în privința neregulilor constatate la RAGCL, de către Curtea de Conturi

Răzvan Grecu

Candidaţi respinşi la examenul scris din cadrul serviciului Buget Financiar Contabilitate

Redacția

Primarul Dumitru Pantazi folosește bunurile publice în interes personal! La Iași, Nichita este cercetat penal, la Pașcani nu se autosesizează nimeni!

Răzvan Grecu
Încarcă...