NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Scoţia: Un ciclist a murit în somn, după ce duminică a câştigat titlul naţional / Sportivul ar fi suferit un stop cardiac marţi dimineaţă

Ciclistul Rab Wardell a încetat din viaţă, la vârsta de 37 de ani, după ce la sfârşitul săptămânii trecute câştigase titlul naţional la MTB XC, notează News.ro, care citează The Guardian.

Wardell a murit în somn, potrivit anunţului făcut de federaţia scoţiană marţi seară.

“Suntem devastaţi de vestea că Rab Wardell, ciclism internaţional de mountain bike şi fost angajat, a trecut în nefiinţă astăzi”, a precizat federaţia.

Partenera lui Wardell, ciclista Katie Archibald, a precizat pe twitter că sportivul a suferit un stop cardiac marţi dimineaţă.

Advertisements
Advertisements
  

“Cred că aţi auzit că Rab a murit ieri dimineaţă. Încă nu înţeleg ce s-a întâmplat, dacă este totul real, de ce a fost luat dintre noi – atât de sănătos şi fe

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Reacţia guvernului după ce avionul lui Lavrov nu a putut să zboare către Serbia. „România nu a primit o solicitare”

Redacția

Cele mai importante momente din viața politică a lui Victor Ciorbea: ”Redarea cetățeniei Regelui Mihai și cooptarea oficială a UDMR la guvernare” / ”Să nu uităm că am scos țara din faliment”

Redacția

Premierul Cîțu l-a numit la Justiție pe sinecuristul perfect: membru în 17 Consilii de Administrație, toate la stat, în toate guvernările!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site