NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Scăpați de penalități dacă achitați debitele către RAGCL. Iată ce facilități mai acordă regia!

Conducerea RAGCL oferă soluții clienților care nu mai reușesc să-și achite datoriile. Mai exact, cei care își vor achita integral debitele în lunile 1 august – 30 septembrie 2015, nu vor mai fi nevoiți să plătească și penalitățile aferente întârzierii de la plată.

Măsura a fost luată astăzi, în urma unei ședințe a Consiliului de Administrație al RAGCL. Decizia vine în ajutorul eficientizării relației dintre consumatori și regia de termoficare.„Tocmai am încheiat o ședință de Consiliu de Administrație. Am avut un singur punct pe ordinea de zi și am decis ca pentru lunile august și septembrie, clienții care vor să achide debitele, să fie scutiți de la plata penalităților. După cum știți, dacă nu se achită facturile în timp suntem nevoiți să calculăm penalitățile. Așadar, pe această cale, țin să anunț clienții noștri că dacă vor veni și vor achita debitele, plata penalităților va fi scutită„, ne-a declarat Gelu Nedelcu, directorul RAGCL Pașcani.

  

În același timp, pentru aceia dintre clienți care nu vor putea să achite datoria integral, RAGCL oferă posibilitatea eșalonării, cu reducerea penalităților în funcție de perioada pentru care se încheie înțelegerea.„Pentru cei care au sume mai mari de achitat am găsit o variantă prin care să eșalonăm aceste datorii, iar dacă eșalonarea se face pentru o perioadă de un an de zile, plata penalităților să fie redusă cu 50%, iar în cazul în care eșalonarea se întinde pe mai mult de un an, la sfârșitul perioadei de eșalonare să reducem penalitățile cu 30%”, a declarat Gelu Nedelcu, director RAGCL.

Persoanele care optează pentru varianta unei eșalonări trebuie să achite la semnarea acesteia 25% din suma datorată. Menționăm faptul că la ora actuală societatea locală furnizează agent termic unui număr de 3900 de clienți.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cetățeni din Boșteni umiliți de primarul Pantazi, după ce au cerut asfalt pe toată strada Libertății!”Nu așa procedează un primar”! (VIDEO)

Marius Parteni

Primarul dă vina pe viceprimar pentru marșul pubelelor prin oraș! A dat în bâlbâială, când a aflat că pubelele nu se dau la cei care locuiesc la apartamente!

Răzvan Grecu

Stolniceni Prăjescu: cinci kilometri de asfalt pe drumurile comunale

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site