RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii nu vor ca PSA să presteze servicii către ApaVital:”Bani nu îi dau către ApaVital, pentru că eu sunt scutit de la plată prin ordonanța 34/2014″

Ideea lansată pe piață cu implicarea operatorului PSA în procesul de citire, calculare și încasare a debitelor pe care pășcănenii le au către ApaVital, nu este pe placul consumatorilor din municipiu.

 

Foarte mulți oameni ne-au contactat la redacție și le-au transmis reprezentanților Primăriei și șefilor PSA să stea deoparte de această înțelegere.

  

Profesorul Ioan Radu, un reprezentant al societății civile, nu vrea nici el să audă de aceste înțelegeri și sfătuiește operatorul local să stea deoparte.“Dacă PSA face un contract cu ApaVital, e treaba lor. Eu ca și cetățean cu acest operator nu am nici o treabă. Nu-i cunosc, nu am nici o treabă. Eu nici nu i-am primit, pot să vină și cu Gheorghe Doja. Dacă vine PSA cu delegație de la director că vrea să citească, e bine primită. Citește, semnează un document în dublu exemplar și calculează de la ultima factură. Banii nu îi dau către ApaVital, pentru că eu sunt scutit de la plată prin ordonanța 34/2014, întrucât nu am contract. Îmi fac datoria să îi dau voie, dar legea îmi spune că sunt scutit de plată. Dacă celor de la ApaVital nu le convine ce spune legea să atace Guvernul României în justiție.  Le spun asta lui Katzighera, Toma, Pantazi, să audă”, a declarat ieri seară în emisiunea “În Obiectiv” Ioan Radu.

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015
{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Reamintim faptul că ANRSC a ridicat din data de 21 ianuarie 2015 suspendarea licenței către operatorul PSA Pașcani. În aceste condiții acesta poate relua activitatea de furnizare a apei, chiar și pe perioadă determinată,până la organizarea licitației. De asemenea operatorul local a mai primit aviz din partea ANRSC și pentru tariful pe baza căruia poate factura pentru serviciile de epurare prestate către ApaVital. Este vorba despre 0,87 lei pe metru cub.

Șeful PSA Pașcani, Aristotel Katzighera, nu a putut fi contactat pentru a furniza informații legate de discuțiile care au avut loc astăzi la Iași.  

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Şeful Vămii Sculeni, „revoltat” că în alte vămi din țară se câştiga mai mult din şpagă, arată documentele depuse de DNA la instanță/ Suspectat de luare de mită, el a fost plasat în arest la domiciliu de Tribunalul Iași

Redacția

Coaliția vrea ca schema de plafonare și compensare a energiei să se aplice pentru consumul real, nu pentru cel din anul precedent

Redacția

Proiectul tehnic pentru construirea unei noi grădinițe a fost finalizat! Costurile estimate sunt mai mari cu 3,4 milioane de lei, față de finanțarea garantată!

Răzvan Grecu
Încarcă...