NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Șapte persoane s-au înscris pentru etapa a doua de selecție a candidaților pentru Consiliile de Administrație. Vezi care sunt acestea

Șapte persoane și-au depus dosarele pentru a participa la selecția a doua organizată de Primăria Pașcani pentru desemnarea membrilor în Consiliilor de Adminstrație ale societăților și regiilor din subordinea legislativului local. Data limită pentru depunerea acestora a fost 9 decembrie 2013.

Persoanele interesate sunt Cristina Dascălu, Dorina Sofian – economist la Primăria Cristești, Dragoș Ionescu, Laur Costan, Costică Stoica de la Prest Serv Apa, Eugen Chiriac de la Eco Salubritate și Ioan Murărescu. Selecția candidaților se va face în două etape. În perioada 10-11 decembrie va avea loc evaluarea dosarelor de candidatură, iar pe data de 12 decembrie este programat interviul. Cât privește intențiile candidaților, manifestate la depunerea dosarelor, Cristina Dascălu țintește Consiliile de Administrație de la Prest Serv Apa și RAGCL, Dorina Sofian a optat pentru Consiliul de Administrație de la Eco Salubritate, Prest Serv Apa și RAGCL, Dragoș Ionescu, fost consilier PSD, pentru Eco Salubritate și Prest Serv Apa, Costică Stoica pentru Prest Serv Apa, Eugen Chiriac pentru Eco Salubriate, Laur Costan pentrru RAGCL, iar Ioan Murărescupentru Prest Serv Apă. Concurenții care vor fi declarați admiși trebuie să fie validați și de consilierii locali.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Șanțuri înfundate pe drumul național Pașcani – Moțca. Localnicii din Gâștești cer măsuri!

Marius Parteni

Împrumut aprobat! Fostul edil spune că ar fi procedat la fel, pentru cofinanțarea proiectelor europene

Marius Parteni

200 de rachete antigrindină, lansate în ultima lună şi jumătate!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site