RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Primăria pregătește 2.400 de tichete sociale. Vezi condițiile pe care trebuie să le îndeplinească solicitanții

Începând de astăzi de la Ghișeul Unic al Primăriei Pașcani pot fi procurate de către pășcănenii cu venituri mici cererile prin care sunt solicitate tichete sociale.

De ele pot beneficia pensionarii, persoanele singure sau familiile al căror venit net pe membru de familie este de până la 500 de lei lunar. Anul acesta  administrația locală a făcut comandă de 2.400 astfel de tichete, însă nu a fost stabilită valoarea lor și nici data distribuirii.

 Acordarea lor se face pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere însoţită de următoarele documente: copii ale actelor de identitate pentru toţi membrii din familie; acte doveditoare de venituri realizate în luna anterioară depunerii cererii pentru toţi membrii familiei, respectiv adeverinte de salariu cu venitul net; cupoane pensii; alocaţii de stat; indemnizaţii: şomaj, handicap, creştere copil, plasament etc; adeverinţe eliberate de Administraţia Finanţelor Publice Pașcani pentru persoanele majore care nu realizează venituri; alte acte doveditoare după caz.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Programul „Masa caldă” în școli continuă și anul viitor, a decis Guvernul

Redacția

Sfantul Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de Mir

Redacția

Minorii care au împlinit 16 ani ar putea călători în străinătate neînsoţiţi, cu acordul părinţilor

Redacția
Încarcă...