NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Șase cadre didactice pensionare omagiate în cadrul evenimentului „Domnilor profesori, cu dragoste”. Ion Suruceanu va susține programul artistic

O viață dedicată educației și sute de generații de elevi care au creionat un frumos profil societății, acesta va fi scenariul ce se va desfășura joi după-amiaza la Casa Municipală de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pașcani. 

 Șase cadre didactice vor fi premiate în cadrul evenimentului organizat de instituția culturală pe 23 octombrie.

„Joi, 23 octombrie 2014, începând cu orele 17.00, va avea loc cea de-a VIII-a ediție a evenimentului, „Domnilor profesori, cu dragoste”, unde vom omagia profesorii pensionari de chimie. Avem anul acesta și un invitat special, Ion Suruceanu. Este vorba despre o activitate dedicată cadrelor didactice din Pașcani și nu numai”, ne-a declarat Daniela Calistru, directoarea Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pașcani.

  

Profesorii Aurica Stoian de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”, Mariana Blașcu și Aurora Avasiloaiei de la Colegiul Tehnic CF „Unirea”, Veturia Enache de la Școala Gimnazială „Iordachi Cantacuzino”, Vasile Ciurlică de la fosta Școală „Ion Creangă” și Elena Manciuc de la Liceul Teoretic „Miron Costin”, vor fi aplaudați la scenă deschisă,  iar cei prezenți își vor aminti și de regretatul profesor Vasile Tătaru.

Evenimentul ce debutează cu premierea acestor profesori de chimie va fi încheiat cu un concert al artistului din Republica Moldova, Ion Suruceanu, cel care în 1990 era distins cu titlul de Artist al Poporului în RSS Moldovenească. 

Accesul către această întâlnire plină de fast va fi pe bază de invitație, astfel încât cele 309 locuri din Sala de spectacole vor fi toate ocupate, asta deoarece invitațiile au fost deja trimise către instituțiile școlare ale municipiului Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Propunere: Două școli din suburbii arondate Liceului Tehnologic ”Mihai Busuioc” Pașcani

Oana Cordoneanu

Clasa pregătitoare de la Școala „Iordachi Cantacuzino”, un proiect implementat cu succes

Oana Cordoneanu

Colind la Spitalul C.F. Pașcani

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site