NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sarbatori fara fast la Pascani?

Activitatile organizate cu prilejul zilei de 1 Decembrie nu vor mai fi sarbatorite la Pascani in mod traditional, asa cum era organizat pana anul trecut. Anuntul a fost facut de catre administratorul public al Primariei, Gica Zanet. Prea multe detalii nu a dat, precizand faptul ca deocamdata inca se mai discuta pe aceasta tema.

“Activitatile dedicate zilei de 1 Decembrie nu vor mai fi organizate in acest an la fel cum se obisnuia pana acum. O sa fie schimbari. Deocamdata nu s-a luat o decizie ferma in aceasta privinta”, a spus Gica Zanet. Cel mai probabil pascanenii vor asista la vechile activitati cum se obisnuia sa se organizeze pe timpul fostului primar Neculai Ratoi, unde cativa alesi locali se adunau in centru orasului si, urmati de o fanfara, depuneau cateva coroane la monumentele din oras.
Fostul primar a schimbat modul de a sarbatori, activitatile locale devenind unele normale si asemanatoare cu activitatile organizate de celelalte orase din tara. Este vorba despre activitati cultural artistice, depuneri de coroane, constituirea dispozitivului pentru desfasurarea ceremonialului militar si religios, oficierea serviciului religios, defilarea detasamentului de onoare dar si masa traditionala cu fasole si cârnati si un pahar de vin fiert.

Advertisements

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Situație gravă la Prest Serv Apa: Ultima hotărâre a consilierilor locali privind serviciul de apă a dus-o în incapacitate de plată! (DOC)

Răzvan Grecu

Măsurători pentru schimbarea conductelor de apă și canalizare pe strada Eugen Stamate și Kogălniceanu

Ema Roman

Reabilitarea iluminatului public din Pașcani crează nemulțumiri în rândul consilierilor locali

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site