RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Salvatorii ieșeni – locul I la etapa națională a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă

Pentru al doilea an consecutiv, pompierii ieșeni au obținut locul I la etapa națională a Concursurilor serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă.

 

  

După desfășurarea ultimei probe din competiție -„Realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă”, primele trei locuri au fost ocupate de reprezentanții următoarelor inspectorate:

Locul I-ISU Bihor;

Locul II -ISU Iași;

Locul III -ISU Bacău.

Clasamentul general

În urma centralizării timpilor obținuți la toate cele 4 probe de concurs de către fiecare lot, pe podium au urcat următoarele echipaje:

Locul I – ISU Iași;

Locul II- ISU Bihor;

Locul III -ISU Călărași.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență felicită toți concurenții pentru implicarea și eforturile deosebite demonstrate în cadrul acestui concurs și nu în ultimul rând pentru spiritul de fairplay manifestat pe toată durata competiției.

COMPARTIMENTUL  INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Related posts

Scandal imens la sala de sport din fața Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”: Un profesor de sport a interzis accesul în sală unor practicanți de Qwan Ki Do și fitness! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Scandal la meciul dintre Unirea Mircești – Helios Tomești din Liga a IV a. Primarul și jucătorii din Mirceștii la un pas de a-l linșa pe centralul Mădălin Raicu din Pașcani

Răzvan Grecu

CSM Pașcani pierde la limită la Sporting Liești

Marius Parteni
Încarcă...