NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Amenzi de 26.000 de lei după scandalul de la meciul Rapid-FCSB. Suporterii s-au bătut între ei și cu jandarmii și au aruncat cu petarde

Jandarmii au dat amenzi de 26.230 de lei, după incidentele de la meciul dintre Rapid și FCSB, de la Arena Națională. Printre cei sancționați se află organizatorul evenimentului – clubul FCSB – și firma de pază.

“În urma încălcării prevederilor legale în vigoare, Jandarmeria Capitalei a aplicat, până în acest moment, 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 26.230 de lei. De asemenea, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru cinci fapte de natură penală, fiind predate lucrătorilor din cadrul Poliţiei Capitalei”, a transmis Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.

În continuare, se vor efectua verificări pentru identificarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare, în vederea aplicării măsurilor legale care se impun”, a mai menţionat Jandarmeria.

Meciul a fost întrerupt în minutul 3, după ce galeriile ambelor echipe au aruncat petarde și fumigene pe teren. 

  

Apoi scandalul a luat amploare. Câțiva steliști s-au dus să provoace galeria Rapidului. S-au bătut mai întâi între ei, unul dintre suporteri fiind la un pas să cadă peste balustrada de la nivelul 3 al stadionului.

Apoi, rapidiştii s-au bătut cu jandarmii.

Au fost incidente și înainte de partidă. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Liga 3: Dante Botoșani – CSM Pașcani 4-0! Două etape, până la finalul sezonului!

Oana Cordoneanu

Etapă în ligile inferioare. Viitorul Târgu Frumos a făcut scor acasă, portarul celor de la Holboca a părăsit terenul supărat că a primit 3 goluri

Răzvan Grecu

Cetatea Târgu Neamț – CSM Kosarom 2-0

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site