RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Handbalistele junioare din Pașcani au obținut locul IV la un Turneu Internațional

16 fete din Paşcani au reprezentat Moldova la un concurs Internațional de Handbal, unde au obținut locul IV. Victoria este cu atât mai fructuoasă cu cât fetele au doar doi ani de când activează în acest format. Competiția sportivă, la care s-au înscris 12 echipe, s-a desfășurat în perioada 28-31 august la Brașov.

 

Cupa FunSports are loc în fiecare an la Brașov, fiind cel mai mare turneu de pregătire pentru juniori organizat la noi în țară. Începând cu acest an, competiția s-a desfășurat în două etape, respectiv Categoria I (JR I, II si III) și Categoria II (JR IV și minihandbal).

  

Handbalistele sunt eleve la Școala Iordache Cantacuzino, înscrise la Clubul Sportiv Municipal Pașcani și antrenate de profesorul Cătălina Rotaru.

Echipa de handbal junioare IV au luat locul IV la Turneul Internțional de handbal juniori FunSportsCUP Brașov care s-a desfășurat în perioada 28 -31 august 2016. Au participat 12 echipe. Avem al doilea an de când s-a înființat echipa de handbal și avem un rezultat bun obținut, respectiv locul IV”, a declarat Cătălina Rotaru, antrenorul fetelor.

Acest turneu, care este deja tradiție, oferă ocazia participanților de a concura cu echipe valoroase din țară și din străinătate.

 

 

 

Related posts

România a fost învinsă în Muntenegru. „Tricolorii”, joc foarte slab la primul meci oficial sub comanda lui Edi Iordănescu

Redacția

Fotbalistul din Valea Seacă, Alexandru Crețu a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova

Redacția

La oamenii sărăci, nici boii nu trag! CSM Pașcani și antrenorul au fost amendați de FRF

Marius Parteni
Încarcă...