NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Handbalistele junioare din Pașcani au obținut locul IV la un Turneu Internațional

16 fete din Paşcani au reprezentat Moldova la un concurs Internațional de Handbal, unde au obținut locul IV. Victoria este cu atât mai fructuoasă cu cât fetele au doar doi ani de când activează în acest format. Competiția sportivă, la care s-au înscris 12 echipe, s-a desfășurat în perioada 28-31 august la Brașov.

 

Cupa FunSports are loc în fiecare an la Brașov, fiind cel mai mare turneu de pregătire pentru juniori organizat la noi în țară. Începând cu acest an, competiția s-a desfășurat în două etape, respectiv Categoria I (JR I, II si III) și Categoria II (JR IV și minihandbal).

Handbalistele sunt eleve la Școala Iordache Cantacuzino, înscrise la Clubul Sportiv Municipal Pașcani și antrenate de profesorul Cătălina Rotaru.

Echipa de handbal junioare IV au luat locul IV la Turneul Internțional de handbal juniori FunSportsCUP Brașov care s-a desfășurat în perioada 28 -31 august 2016. Au participat 12 echipe. Avem al doilea an de când s-a înființat echipa de handbal și avem un rezultat bun obținut, respectiv locul IV”, a declarat Cătălina Rotaru, antrenorul fetelor.

Acest turneu, care este deja tradiție, oferă ocazia participanților de a concura cu echipe valoroase din țară și din străinătate.

 

 

 

Advertisements

Related posts

Pășcănencele de la rugby au obținut locul 3 la Europene. Urmeaza Campionatul Mondial Studențesc

Răzvan Grecu

SIMONA HALEP, VICTORIE EXTRAORDINARĂ. A surclasat-o pe SERENA WILLIAMS, 6-0, 6-2

Redacția

CS Kosarom – Bucovina Rădăuți 2-0. Echipa pășcăneană la 3 puncte de locul I!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site