RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

România va încasa peste 9 milioane de euro de la UEFA pentru calificarea la Campionatul European. Câți bani va primi în caz de victorie

UEFA va distribui în total 331 de milioane de dolari selecţionatelor participante la Campionatul European din Germania – EURO 2024, a anunţat sâmbătă forul fotbalistic continental, citat de agenţia EFE, informează Agerpres.

Comitetul Executiv al UEFA, întrunit sâmbătă la Hamburg, înaintea tragerii la sorţi a grupelor EURO 2024, a convenit asupra premiilor financiare care urmează să fie distribuite între echipele calificate, printre care şi naţionala României.

Astfel, fiecare dintre cele 24 de selecţionate va încasa o primă de participare de 9,25 milioane de euro.

De asemenea, fiecare victorie va fi recompensată cu un milion de euro, iar fiecare rezultat de egalitate cu 500.000 de euro.

  

Calificarea în optimile de finală va fi răsplătită cu un bonus de 1,5 milioane de euro, care se va ridica la 2,5 milioane euro pentru accederea în sferturile de finală şi la 4 milioane de euro pentru calificarea în semifinale.

Câştigătoarea EURO 2024 va fi recompensată cu suma suplimentară de 8 milioane de euro, în timp ce î

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): două ecrane care funcționează unitar (P)

Redacția

VIDEO ​Proteste uriașe în Franța față de reforma pensiilor: Peste 1,2 milioane de manifestanți, potrivit poliției, în timp ce sindicaliștii spun că au fost 2,8 milioane

Redacția

Locuitorii din Lugansk sunt îndemnați să părăsească imediat zona

Redacția
Încarcă...