NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

Restaurant din Pașcani amendat pentru că a oferit borș cu muște unui client

Centrul Județean pentru Protecția Consumatorului Iași a sancționat cu 3.000 lei administratorii unui restaurant din Pașcani. Totul vine ca urmare a unei plângeri depuse de un client care a reclamat faptul că i s-a oferit, cităm: “ciorbă conținând mai multe muște în castron”.

 

La începutul lunii, comisarii Centrului Județean pentru Protecția Consumatorilor au organizat un control la operatorul economic, ca urmare a unei reclamații venite din partea unui client, nemulțumit de ceea ce a găsit în bolul cu ciorbă.

”Cu această ocazie s-a întocmit un proces verbal de constatare a contravenției, prin care au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, astfel: Amendă contravențională în cuantum de 3.000 lei, pentru nerespectarea articolului 7, litera c), aliniatul 3 din OG 21/1992, care prevede în sarcina prestatorilor de servicii obligația de a respecta condițiile prescrise sau declarate.  Sancțiune de “avertisment” pentru încălcarea dispozițiilor articolului 9 din OG 21/1992, în care se prevede obligația operatorilor economici de a pune pe piață numai produse sau servicii care corespund caracteristicilor prescrise sau declarate și să se comporte în mod corect relațiile cu consumatorii”, se arată într-un comunicat remis de CJPC Iași.    

 Restaurantul este situat pe strada Gării. El aparține societății Pabo Food SRL, una din firmele deținute de membrii familiei primarului Dumitru Pantazi.

 Sancțiunea primită poate fi contestată de către conducerea restaurantului. Una din reprezentatele societății a refuzat să ofere un punct de vedere asupra acestui incident, făcându-ne recomandarea să îl contactăm pe Bogdan Pantazi. Acesta nu a răspuns apelurilor telefonice.   

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Salvamarul de pe Siret dorește să învețe tainele acestei meserii tinerii interesați. O nouă organizație pentru salvarea de vieți omenești se anunță la nivelul municipiului Pașcani!

Teona Gherasim

Află povestea primului mititel mâncat în România!

Redacția

Inedit: Un sol duce călare hrisoave între Iaşi şi Braşov

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site