RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Trei noi posturi scoase la concurs de Spitalul Municipal Pașcani

Concursuri pe bandă rulantă la Spitalul Municipal Pașcani. Unitatea medicală continuă demersurile pentru completarea schemei de personal.

A fost anunțată organizarea unor noi serii de concursuri pentru ocuparea posturilor vacante de medici și chimist laborator. Acestea sunt: un post cu normă întreagă de medic specialist confirmat în specialitatea Boli Infecțioase, un post cu normă întreagă medic primar confirmat în specialitatea Pneumologie și un post normă întreagă chimist principal în cadrul Laboratorului de analize medicale. Tematica de bibliografie este cea pentru medic specialist/primar respective chimist principal în specialitatea postului și poate fi găsită pe siteul Ministerului Sănătății. Înscrierile la concurs se fac la sediul Spitalului Municipal Pașcani.

  

În ultimele luni, unitatea medicală a scos mai multe posturi la concurs,în diferite secții, pentru completarea schemei de personal.

 

Related posts

Tartă de vinete și roșii – rețeta aperitivului perfect!

Redacția

Nu gasesti un medicament in farmacii? Semnaleaza problema online si autoritatile sunt obligate sa dea un raspuns in 4 zile

Redacția

Mărturiile înfiorătoare ale primului medic din Moldova care s-a vindecat de coronavirus

Redacția
Încarcă...