NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Reevaluare până intră cine trebuie: Primăria continuă selecția de recrutare începută pe ascuns

Primăria Pașcani a prelungit termenul de reevaluare a candidaților care și-au depus în anul 2013 dosarele pentru a deveni membri în Consiliile de Administrație ale societăților din subordinea Consiliului Local. Luni, 27 iulie, va fi ultima zi în care candidații care nu s-au prezentat la reexaminările de săptămâna aceasta o mai pot face.

 Societatea ACSA Research Consulting va trimite și luni la Pașcani reprezentantul firmei pentru a intervieva candidații. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani a explicat de ce se organizează o nouă etapă.

„Ca urmare a imposibilității unor candidați de a se prezenta la activitatea de intervievare organizată în zilele de 21 respectiv 22 iulie, în temeiul articolului 51 din OUG 10/2015, act care modifică OUG 109/2011, Primăria anunță organizarea unui nou interviu pentru reevaluarea candidaților în vederea ocupării unui post în Consiliile de Administrație de la Prest Serv Apa și Eco Salubritate”.

  

Pentru Consiliul de Administrație al PSA sunt așteptate la interviu următoarele persoane: Dragoș Ionescu, Mircea Zuzan, Mahu Daniela Marcovschi, Ioan Prisecaru și Doina Crăciun. La Eco Salubritate – Dragoș Ionescu, Mircea Zuzan, Mahu Daniela Marcovschi, Ioan Prisecaru și Răzvan Gheorghiu.

Conform unor surse oficiale, motivul pentru care se organizează încă o etapă de intervievare este legat de faptul că primarul dorește să își impună oameni în care are încredere și pot lua măsurile propuse de acesta.

Precizăm faptul că reexaminarea candidaților vine ca urmare a deciziei Curții de Apel care a desființat hotărârile de constituire a Consiliilor de Administrație de la Eco-Salubritate și PSA Pașcani. În loc să organizeze o nouă etapă de selecție după anunțarea acesteia, primarul Dumitru Pantazi a preferat să facă pe ascuns acest lucru.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Legume S.A., societate controlată printr-un intermediar de primarul Pantazi, a pierdut definitiv procesul cu municipalitatea! 50 de hectare de teren vor fi retrocedate pășcănenilor!

Răzvan Grecu

Un nou abuz al primarului Dumitru Pantazi: a angajat avocat pentru un proces, deși consilierii locali nu au fost de acord! Vezi ce fost adversar politic al edilului reprezintă Primăria

Răzvan Grecu

Dosarele licitaţiilor pentru serviciile de dezinsecţie şi deratizare, secretizate de administraţia Pantazi

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site