RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Deputatul Rățoi, Pantazi și alți primari din zona Pașcani, prezenți la întâlnirea de taină organizată de Nichita la Tătăruși

Întâlnire politică de taină astăzi în comuna Tătăruși. Primarul suspendat al Iașului, Gheorghe Nichita, împreună cu susținătorii săi au participat la o întâlnire cu primarii și președinții de organizații din zona Pașcani.

Întâlnirea s-a ținut la o sală de evenimente din comună aparținând unui om de afaceri. Gheorghe Nichita a venit însoțit de Cristi Stanciu, liderul de grup al consilierilor județeni PSD din CJ Iași și Victorel Lupu, președinte interimar al CJ Iași.

  

Au mai fost prezenți deputatul Neculai Rățoi, Dumitru Pantazi, primarul municipiului Pașcani, Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși, Constantin Bolohan, primarul comunei Cristești, Constantin Serioja Hobincă, primarul comunei Moțca, Valeriu Roman, primarul comunei Valea Seacă, Constantin Lupu, primarul comunei Vânători, Liviu Aioanei, viceprimarul comunei Miroslovești, Cezar Acatincăi, președintele organizației PSD Lespezi și alți reprezentanți din zonă ai social-democraților.

Conform unor informații, apărute și în mass media județeană, fostul lider PSD încearcă să obțină ajutorul primarilor pentru a impune la conducerea PSD un om de bază. Totul ar urma să se întâmple la viitoarea conferință județeană. Dorința lui Nichita este aceea de a avea la cârma PSD un președinte care anul viitor să îl susțină să fie candidatul formațiunii la alegerile pentru Primăria Iași.

În schimbul susținerii, Nichita le promite primarilor fonduri de la Consiliul Județean și central. Primarii care îl susțin pe Nichita ar trebui ca la ședința în care se va alege noul președinte al organizației județene să delege persoane care să voteze candidatul agreat de acesta. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Răspunsul PSD Paşcani la solicitarea PMP: “Dumitru Pantazi se bucură de prezumţia de nevinovăţie, nu de condamnat”

Ema Roman

Investiții în şcoli şi perdelele forestiere, subiectele unor interpelări ale senatorului Constantinescu

Redacția

La cererea deputatului PSD Laura Vicol-Ciorbă, Agenția de Integritate i-a blurat, în declarația de avere, suma de 25,3 milioane de lei încasată de soț dintr-o misterioasă tranzacție cu părți sociale

Redacția
Încarcă...