NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Rechizite gratuite pentru elevii din Pașcani cu situație materială precară. Astăzi este prima zi de depunere a dosarelor

Elevii claselor I-VIII din Pașcani care au o condiţie socială modestă, vor beneficia în anul acesta şcolar, de rechizite gratuite, oferite de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iași.

Advertisements

Pentru a primi acest sprijin, toţi beneficiarii vor trebui să depună o cerere la secretariatul şcolilor unde învaţă, o adeverință de salariat cu venitul net pe luna iulie, sau o declarație prin notariat pentru cei fără venit, adeverință ajutor primărie, cupon șomaj, cupon alocație complementară, cupon pensie, cupon pensie alimentară, toate pe luna iulie, copie după buletin (părinți), copie după certificate de naștere copii și adeverință de elev pentru copii care studiază la alte unități școlare. Aceste cereri trebuie depuse în perioada 3-28 septembrie. Pachetele de rechizite pentru elevii din clasele I-VIII  vor cuprinde  cărţile, caietele şi celelalte materiale necesare începerii noului an şcolar.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cele patru scenarii în care elevii sau profesorii pot face școală online, detaliate de ministrul Sorin Cîmpeanu

Redacția

Rezultate foarte modeste la bacalaureatul de toamnă la Iași

Redacția

Școala Gimnazială Gâștești va primi finanțare de la Uniunea Europeană pentru achiziționarea de materiale sanitare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site