RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Rechizite gratuite pentru elevii din Pașcani cu situație materială precară. Astăzi este prima zi de depunere a dosarelor

Elevii claselor I-VIII din Pașcani care au o condiţie socială modestă, vor beneficia în anul acesta şcolar, de rechizite gratuite, oferite de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iași.

Pentru a primi acest sprijin, toţi beneficiarii vor trebui să depună o cerere la secretariatul şcolilor unde învaţă, o adeverință de salariat cu venitul net pe luna iulie, sau o declarație prin notariat pentru cei fără venit, adeverință ajutor primărie, cupon șomaj, cupon alocație complementară, cupon pensie, cupon pensie alimentară, toate pe luna iulie, copie după buletin (părinți), copie după certificate de naștere copii și adeverință de elev pentru copii care studiază la alte unități școlare. Aceste cereri trebuie depuse în perioada 3-28 septembrie. Pachetele de rechizite pentru elevii din clasele I-VIII  vor cuprinde  cărţile, caietele şi celelalte materiale necesare începerii noului an şcolar.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

Related posts

Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani, singura școală din județul Iași care a obținut Certificatul de Școală eTwinning

Redacția

Școala Gîștești va fi condusă de același director. Candidatul pentru director adjunct nu s-a prezentat

Marius Parteni

O viață închinată școlii! Un profesor de la Școala Muncelu de Sus și-a serbat ieșirea la pensie

Redacția
Încarcă...