NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

BAC 2012: 21,30 % promovabilitate în Pașcani la sesiunea de toamnă

La sesiunea august-septembrie 2012 a Examenului de Bacalaureat, la Centrul de Examinare nr. 7 de la Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea” promovabilitatea a fost puțin mai scăzută decât media județeană. Din cei 409 elevi înscriși s-au prezentat 352, dintre care au promovat examenul 75 și au picat 277.

Cea mai bună promovabilitate au avut-o absolvenții Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”: 1 din 2 candidați au reușit să treacă examenul. Totuși, procentul este semnificativ mai scăzut decât la sesiunea anterioară, când 92% dintre absolvenți au luat examenul.

Advertisements

Următoarele licee clasate au fost „Bogdan Vodă” din Hălăucești, cu 42,10 % promovabilitate, și „Miron Costin”, cu aproape 35 %. Rezultatele cele mai îngrijorătoare au fost la Liceul Economic „N. Iorga”, Centrul „Ștefan cel Mare și Sfânt” și Colegiul „Unirea”, unde au trecut 8,33, 10 și respectiv 11,9 la sută dintre candidați.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Elevii care iau sub 5 la Evaluarea Naţională merg direct la Profesională

Redacția

Poetul Mihai Eminescu sărbătorit la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani

Teona Gherasim

Ultima zi de școală. Vacanța mare 2021 are 79 de zile și e cea mai scurtă de până acum. Când începe școala în septembrie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site