NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Răspundem cititorilor: Cetățeni revoltați din cauza molozului depozitat în parcarea din capătul scărilor mari

O telespectatoare a postului de televiziune Actualitatea TV a sesizat ieri că parcarea publică din spatele Hotelului Central este ocupată pe jumătate de o movilă de moloz și balast.

Aceasta s-a plâns că de fiecare dată când bate vântul praful se ridică și îi intră în apartament. De același „tratament” beneficiază și ceilalți vecini.

„Este acolo o movilă de balast. E pusă peste asfalt dacă vă vine să credeți. Când bate vântul îmi intră tot praful ăla în casă. Să vedeți cum vin cei de la Prmărie și tund iarba de pe movilă. Mai mare râsul!”, s-a plâns pășcăneanca.

  

Purtătorul de cuvânt al municipalității, Paul Apostol, a promis că această problemă va fi rezolvată în perioada următoare când utilajele de la Gosopodăria Comunală vor transporta balast pe groapa de gunoi.

„Se vor face demersuri pentru a se afla cine a depozitat acel pământ acolo. Până atunci cei de la Gospodăria Comunală vor ridica și depozita balastul la groapa de gunoi, pentru că oricum este nevoie pentru acoperirea ei”, a spus Paul Apostol.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cel mai mare timp de așteptare pentru examenul auto, la Iași: programări după 4 luni

Redacția

Creşte rata şomajului

Redacția

Grevă la Remar Pașcani. Angajații refuză să intre la muncă

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site