RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieSocial

Capacitatea de transport a „trenurilor soarelui” va fi suplimentată cu 3.000 de locuri pe zi

CFR Călători: Numărul turiştilor care profită de vacanţă şi care aleg să călătorească cu trenul la Marea Neagră este în continuă creştere

Capacitatea de transport a „trenurilor soarelui” va fi suplimentată cu 3.000 de locuri pe zi, urmând să fie puse la dispoziţia pasagerilor aproximativ 21.000 de locuri zilnic dinspre toate regiunile ţării către litoralul Mării Negre, a anunţat vineri CFR Călători conform Agerpres.

 „Numărul turiştilor care profită de vacanţă şi care aleg să călătorească cu trenul este în continuă creştere. În aceste condiţii, conducerea CFR Călători a decis ca, începând de astăzi, 5 iulie 2024, să suplimenteze capacitatea de transport cu încă 3000 locuri pe zi, astfel că vor fi puse la dispoziţia pasagerilor aproximativ 21.000 de locuri zilnic dinspre toate regiunile ţării către litoralul Mării Negre. Dacă la începutul sezonului estival – 14/15 iunie 2024, la trenurile cu regim de rezervare ce asigură legătura dinspre principalele oraşe cu litoralul românesc, erau puse la vânzare aproximativ 14.000 locuri zilnic, ulterior acestei date, capacitatea de transport a crescut la peste 18.000 de locuri zilnic”, se menţionează în comunicat.

De asemenea, pentru a răspunde cerinţelor de transport ale publicului călător, pe ruta Constanţa – Mangalia şi retur, în perioada 10 – 16 iulie va circula suplimentar o pereche de trenuri Regio.

  

Conform sursei citate, trenurile sunt: R 13881 cu plecare din Constanţa la ora 21:58 şi sosire în Mangalia la ora 23:28, cu opriri în toate staţiile de pe această rută şi trenul R 13882 cu plecare din Mangalia la ora 3:20 şi sosire în Constanţa la ora 4:41, cu opriri în toate staţiile de pe această rută.

CFR Călători recomandă planificarea din timp a călătoriei, inclusiv cumpărarea legitimaţiilor de călătorie pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport.

https://www.g4media.ro/capacitatea-de-transport-a-trenurilor-soarelui-va-fi-suplimentata-cu-3-000-de-locuri-pe-zi-cfr-calatori-numarul-turistilor-care-profita-de-vacanta-si-care-aleg-sa-calatoreasca-cu.html

Related posts

800.000 lei pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a grădiniței din satul Hărmăneștii Noi

Marius Parteni

Este oficial. Au castigat. Cresteri salariale si tichete de masa majorate, de la 1 ianuarie 2017

Redacția

Afacerea lui Olariu funcționează ilegal! Pantazi a autorizat funcționarea service-ului auto încălcând legea! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...