NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Prest Serv Apa va relua de astăzi furnizarea apei la o mică parte din locatarii blocului P4! În continuare apa la wc-uri rămâne oprită. Primarul dezinteresat de această problemă!

De astăzi zece proprietari de locuințe din blocul P4 vor beneficia de apă potabilă. Prest Serv Apa, furnizorul local de apă potabilă și servicii de canalizare, a decis ca locatarii care nu au datorii dar și-au făcut rețea separată, să primească din nou apă potabilă. Intervenția celor de la PSA vine la două zile distanță de la reportajul publicat de Actualitatea TV.

Calvarul continuă însă pentru toți locuitorii celor 55 de camere din bloc, deoarece instalațiile de apă ale toaletelor comune nu vor beneficia de această măsură. Directorul tehnic al PSA, Emil Crăciun, a explicat că în cazul acestora trebuie ca unul dintre locatari să-și asume responsabilitatea plății cantității de apă înregistrate de contoarele din toalete.

„ Toți cetățenii care și-au achitat datoriile și sunt cu ele la zi și cei care și-au făcut instalație separată, vor avea începând de astăzi apă din nou. Noi intenționăm să terminăm toată lucrarea acolo, să nu mai rămână nimeni dintre cei menționați fără apă. Cei 10 pășcăneni din scara respectivă care și-au pus separat instalația, începând de astăzi, cel târziu mâine vor avea apă. Noi am vrut să găsim și o altă soluție pentru a împărți consumul apei de la baie în mod egal, însă nici așa nu s-a vrut.  Acolo nu poți discuta cu nici un cetățean care să își asume acest consum de apă. Trebuie să mai spun că, ei foloseau apa de la baie pentru tot felul de activități din casă, iar nimeni nu plătea”, a explicat Emil Crăciun.

  

Ciudată este lipsa de implicare a executivului local și în special a primarului Dumitru Pantazi care nu s-a deplasat la acel imobil, nici după mediatizarea acestui caz, pentru a constata condițiile mizere de trai în care trăiesc acești oameni și de a găsi soluții pentru a putea împiedica izbucnirea unei epidemii de hepatită.

În tot acest timp, edilul șef propune consilierilor locali ștergerea penalităților unor firme din municipiu al căror cuantum este de aproximativ un milliard de lei vechi, adică exact cât sunt datoriile acelor oameni către PSA.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pesedistul Leonard Ursu supărat pe audiența pe care o are Actualitatea TV! Mitocănism în direct la TV:„Sunteți niște mizerii! Nu înțeleg cum se uită lumea la voi! Sunteți bolnavi! Șantajați mediatic PSD-ul! Haldan e protejat de publicitate”!

Răzvan Grecu

Doi consilieri cer sesizarea DNA Iași pentru lipsa demersurilor de recuperare a unor prejudicii stabilite de Curtea de Conturi

Răzvan Grecu

Consultări salariale la Primăria Pașcani. Șefii instituției propun o creștere de 12%

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site