NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Raportul Curții de Conturi la vedere: Asta cer aleșii din PNL!

Decizia Curții de Conturi cu privire la ultima activitate de control efectuată la Primăria Pașcani a ajuns într-un final și la consilierii locali. Nu se poate spune acelaşi lucru și despre raportul de constatare al controlului, unde se vorbește despre o serie de nereguli constatate.

 

 

  

Consilierii PNL au anunțat astăzi că vor cere, pe cale oficială, toate documentele de la Curtea de Conturi și au acuzat șefii Primăriei Pașcani de lispă de transparență. ”Vom cere oficial de la Primărie toate concluziile controlului. Domnul primar are obligația să ni le pună la dispoziție. De asemenea vom formula o cerere și către Curtea de Conturi, pentru a primit raportul trimis Primăriei, dar și cel cu privire la activitatea de la EcoSalubritatea”, a spus Claudiu Bodoașcă.

În decizia nr. 120/2017 a Curții de Conturi, remarcăm că inspectorii au constatat că legea a fost încălcată atunci când au fost concesionate serviciile publice sau execuția unor lucrări de interes public. Aici nu se face punctual referire la concesionări de servicii publice sau lucrări, însă în prezent singurele discuții publice care indică probleme privind calculul redevenței sunt cele pe despre delegarea serviciului de apă și canalizare către Apa Vital Iași.

 

 

 

Advertisements

Related posts

O nouă tentativă de igienizare a lacului Peștișorul

Diana Marcu

Flori și arbuști de la Primăria Pașcani doar pentru spațiul din jurul blocului sau curtea școlii

Oana Cordoneanu

Puține persoane la depunerea jurământului primarului Pantazi și a consilierilor locali. Sala închisă de ISU, redeschisă pentru aleși

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site