NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

UPDATE:Program restricționat de furnizare a apei din cauza unei avarii la Miroslovești

UPDATE. PSA a remediat defecțiunea în jurul orei 13.00 și a reluat distribuția apei potabile către pășcăneni. Prest Serv Apă SA Pașcani se confruntă cu o nouă avarie pe sistemul de distrubuție a apei. Aceste lucru a determinat șefii unității să oprească apa rece de la orele 08.00 ale dimineții.

Până la remedierea defecțiunii PSA va furniza populației apă în intervalul orar 13.00 – 15.00. Ioan Prisecaru, directorul societății, ne-a precizat că angajații societății vor lucra la remedierea defecțiunii și speră ca programul de furnizarea a apei să fie reluat de la orele 17.00.

  

 Potrivit acestuia defecțiunea a apărut pe conducta ce traversează incinta CAP Miroslovești. Nu este exclus ca avaria să fie apărut și din alte motive decât cele tehnice. În condițiile actuale de secetă este posibil ca cineva să fi încercat să se branșeze la conducat de apă. Această posibilitate nu a fost confirmată încă de directorul PSA.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Oficialii Primăriei mint că lucrează la centrul social. „Nu au adus materialele, nu s-au apucat de treabă”, o spune un angajat al pieței

Ema Roman

ApaVital face încă o șicană Pașcaniului pe tema redevenței

Răzvan Grecu

Pășcănenii dezamăgiți de alegerea inoportună a primarului de a pleca în concediu

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site