RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

UPDATE:Program restricționat de furnizare a apei din cauza unei avarii la Miroslovești

UPDATE. PSA a remediat defecțiunea în jurul orei 13.00 și a reluat distribuția apei potabile către pășcăneni. Prest Serv Apă SA Pașcani se confruntă cu o nouă avarie pe sistemul de distrubuție a apei. Aceste lucru a determinat șefii unității să oprească apa rece de la orele 08.00 ale dimineții.

Până la remedierea defecțiunii PSA va furniza populației apă în intervalul orar 13.00 – 15.00. Ioan Prisecaru, directorul societății, ne-a precizat că angajații societății vor lucra la remedierea defecțiunii și speră ca programul de furnizarea a apei să fie reluat de la orele 17.00.

  

 Potrivit acestuia defecțiunea a apărut pe conducta ce traversează incinta CAP Miroslovești. Nu este exclus ca avaria să fie apărut și din alte motive decât cele tehnice. În condițiile actuale de secetă este posibil ca cineva să fi încercat să se branșeze la conducat de apă. Această posibilitate nu a fost confirmată încă de directorul PSA.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Cuvinte de mulțumire din partea primarului pentru consilieri și colaboratori

Marius Parteni

Consilierii locali au votat restricționarea traficului greu, peste pasajul de lângă Lacul Peștișorul! Vezi cine va beneficia de permise de liberă trecere

Răzvan Grecu

E-on va relua furnizarea gazului către RAGCL, începând de mâine

Marius Parteni
Încarcă...