RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Primarul Lisabonei, mesaj-surpriză în cursa pentru Capitală. Pe cine susține

Primarul Lisabonei, Carlos Moedas, a transmis un mesaj video în care și-a exprimat susținerea pentru candidatul PNL la Primăria Capitalei, sebastian Burduja.

„Dragă Sebastian, dragi prieteni, este o adevărată onoare să fiu aici pentru a mă adresa tuturor, o onoare de a fi aici pentru a-l susține pe Sebastian în această mare provocare. Aici, din Lisabona, ca primar, îl susțin pe Sebastian să fie primarul Bucureștiului și am motive pentru asta”, a spus primarul din Lisabona, Carlos Moedas, într-un mesaj video transmis pe Facebook de ministrul Sebastian Burduja. 

Potrivit primarului din Lisabona, Sebastian Burduja este „cu siguranță” unul dintre cei mai buni politicieni din generația sa.

„Când ne-am întâlmit pentru prima dată, erai deja ministru, erai deja un politician de succes și erai foarte tânăr. Am văzut mereu în tine ceva diferit, ceva diferit de politicienii convenționali. Ti-ai făcut propriul drum ca un economist strălucit, ai avut propria ta carieră internațională distinsă. Îmi amintesc când ne-am întâlnit la Lisabona, am vorbit despre inovație, despre tranziția verde, despre inovare, despre digitalizare și ai vorbit despre aceste probleme ca un specialist, nu ca orice specialist, ci amesteci cunoștințele cu pasiunea și asta face diferența”,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Washingtonul acuză Rusia că vrea să „anexeze” Donețk și Lugansk prin referndumuri fabricate

Redacția

Liberalii au modificat statutul pentru românii din Diaspora. În consiliile judeţene conduse de PNL vor fi birouri  pentru românii plecaţi în străinătate

Redacția

Noul Ford Capri: prezentare în 10 iulie

Redacția
Încarcă...