RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Kaufland România celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități printr-o experiență imersivă în lumea diversității, alături de MINA, Museum of Immersive New Art. Retailerul încheie Caravana A.C.C.E.S. alături de George Baltă și Tedy Necula cu o ultimă oprire în București

Timp de 4 luni, Kaufland România a străbătut mai multe orașe din țară cu proiectul „Caravana A.C.C.E.S.”, alături de George Baltă, fost jucător de rugby și actual maratonist în scaun rulant, și regizorul Tedy Necula, pentru a promova integrarea persoanelor cu dizabilități pe piața muncii. Pe 16 mai, de Ziua Globală a Conștientizării Accesibilității, Caravana a avut ultima oprire la București. În cadrul unui eveniment special la MINA, Museum of Immersive New Art, compania a marcat atât 5 ani de la demararea programului A.C.C.E.S. (Angajare de Candidați cu Cerințe și Evoluții Speciale), cât și lansarea a patru experiențe senzoriale dedicate mai multor dizabilități, care vor putea fi explorate de publicul larg în cadrul muzeului până pe 17 iunie.

În cei 5 ani de la lansarea programului A.C.C.E.S., Kaufland și-a extins echipa cu peste 500 de colegi cu dizabilități și a derulat o serie de activități pe plan național pentru promovarea diversității și incluziunii, prin acțiuni de recrutare, educare și parteneriate cu diferite organizații.

În cadrul evenimentului aniversar de la muzeul MINA, invitații s-au bucurat de discuții pe teme despre egalitate de șanse, integrarea pe piața muncii și accesibilitate ca parte a panelurilor cu reprezentații Kaufland,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Cercetătorii sunt uimiți de descoperirea pe Marte a unui fenomen banal pe Pământ: „Credeam că era imposibil”

Redacția

Ciolacu anunță că PSD nu își depune luni propria moțiune, așa cum declarase Romașcanu sâmbătă. ”Votăm moțiunea USR AUR dacă ea ajunge în plen. Dacă nu ajunge, suntem dispuși să vorbim cu USR și AUR pentru o moțiune”

Redacția

Amendă de 8.000 de lei pentru un bărbat care organiza lupte între câini și pentru că le-a tăiat urechile

Redacția
Încarcă...