NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Dumitru Pantazi anunță că lucrează la bugetul pentru 2020: „Așteptăm propuneri din partea cetățenilor pentru investițiile din Municipiul Pașcani”

Până la mijlocul lunii februarie, Primăria municipiului Pașcani ar trebui să aibă aprobat bugetul și lista de investiții pentru 2020. Anul acesta se preconizează însă a fi unul sărăcăcios pentru investiții, neputând fi alocați mai mult 5 milioane de lei.

Suma estea una foarte mică, mai ales că doar pentru modernizarea iluminatului public, municipalitatea ar urma să plătească anual peste 6 milioane de lei. Mai mult, în sertarele administrației locale sunt investiții aprobate anul trecut și nerealizate în valoare de peste 13 milioane de lei: modernizarea pieței din vale și amenajarea noului cimitir.

În aceste condiții, primarul Dumitru Pantazi solicită cetățenilor, pe Facebook, să transmită propuneri pentru lista de investiții din 2020.

„Stimați pășcăneni, vă invit să definim împreună priorităţile şi obiectivele de investiţii pentru anul 2020. Pe lângă proiectele aflate deja în derulare, aflate în diferite etape, aștept propuneri concrete de investiții pe care doriți să le facem cu bani de la bugetul local și mai ales să luați în calcul pașii legali și de timp ce trebuie făcuți pentru realizarea unui obiectiv.Sper ca un număr cât mai mare de pășcăneni să se implice activ pentru a veni cu idei și proiecte pentru dezvoltarea pe mai multe planuri a Municipiului nostru.Vom demara și dezbaterile pe proiectul de buget pe care ni-l propunem” , a scris primarul Dumitru Pantazi pe Facebook.

Reamintim că în ultimii ani de zile, primarul Dumitru Pantazi nu a mai organizat întâlniri cu cetățenii pentru a dezbate proiectul de buget, preferând să le dea acestora doar șansa de a depune în scris propuneri și sugestii prin poștă, e-mail sau în fizic, la ghișeul Primăriei.

loading...
Advertisements

Related posts

NewsPascani.com vă prezintă partidele politice înscrise la alegerile din acest an și lista candidaților pentru Consiliul Local în ordinea decisă

Marius Parteni

Târgu Frumos, fără apă potabilă până la orele amiezii

Teona Gherasim

Covor asfaltic și trotuare pe alte patru străzi din orașul Târgu Frumos

Marius Parteni
Încarcă...