NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Sugestii și propuneri pentru bugetul pe 2020 la Târgu Frumos

Administrația din Târgu Frumos lucrează la conturarea proiectului de buget pentru anul 2020. Ionel Vatamanu, primarul localității, face un apel la cetățeni să vină cu amendamente în acest sens.

Pe pagina de facebook edilul  a posta următorul mesaj.

Am început să strângem propunerile cetăţenilor pentru dezvoltarea bugetului orașului Târgu Frumos pentru anul 2020. După aprobarea bugetului de stat trebuie să intrăm în dezbaterea oficială a proiectului de buget. Vă rog să veniți cu propuneri de proiecte, astfel încât Târgu Frumos să fie un oraş în care să îţi placă să trăieşti, care să ofere oportunități pentru creşterea și educarea copiilor, oportunități de business pentru a încuraja dezvoltarea economică a oraşului. Lucrul cel mai important, care mă bucură, este faptul că avem potențialul de a le realiza împreună.Fie că e vorba de infrastructură, educație, sănătate sau sport aștept propunerile voastre, dragi târgoveți. Trebuie să vă aduceți inițiativele în prim-plan. Cred că anul 2020 este gata pentru un nou început!”, susține Ionel Vatamanu.

Propuneri pot fi depuse la Primăria Orașului Târgu Frumos.

loading...
Advertisements

Related posts

Suspecți de trafic de droguri din Iași și Târgu Frumos săltați de trupele speciale. Iată ce au găsit oamenii legii la percheziții!

Marius Parteni

Zile de foc pentru pompierii din Târgu Frumos

Oana Cordoneanu

Târgu Frumos: 3 km de asfalt cu doar 1,6 milioane lei

Ema Roman
Încarcă...