RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Primarul din Caracal se autosuspendă din PSD după exploziile de la Crevedia: Nu am nici o scuză

Ion Doldurea, primar al orașului Caracal și președinte al organizației din același oraș al PSD, a anunțat că se autususpendă din calitatea de membru de partid. Durdulea este tatăl celui care deținea firma unde au avut loc explozițiile din Crevedia de duminică seară.

Ion Doldurea FOTO Fb PSD Caracal jpg

Sunt puternic afectat și îndurerat de tragedia care a zguduit comunitatea locală din Crevedia și transmit întreaga mea compasiune familiilor greu încercate, celor care au rude sau prieteni pe patul de spital și cetățenilor care au avut de suferit de pe urma deflagrației. De asemenea, transmit sănătate și putere celor care sunt în acest moment pe paturile spitalelor și luptă pentru recuperare”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Am constatat că una dintre declarațiile pe care le-am acordat ieri unui reporter, sub imperiul emoțiilor și devastat de vestea primită, a fost interpretată și exploatată altfel decât cum am vrut să transmit. Nu am nici o scuză dar vreau să le spun tuturor că regret profund că în spațiul public a fost indusă ideea că aș fi nepăsător față de efortul și sacrificiul pompierilor și forțelor de ordine implicate într-o astfel de situație”,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Serie A: Victorie pentru campioana Italiei în duelul cu Juventus

Redacția

CCR dezbate sesizarea privind interzicerea cumulării pensiei cu salariul de la stat

Redacția

Transfer important realizat de Bayern Munchen – Fotbalistul era în ultimele 6 luni de contract

Redacția
Încarcă...