RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Filmul tragediei de la Crevedia. La momentul exploziilor acolo erau trei cisterne încărcate cu GPL

La momentul deflagrațiilor la depozitul GPL din Crevedia care funcționa ilegal și figura ca fiind închis din toamna lui 2020 se aflau trei cisterne cu GPL, din care două parcate pe stradă. În timpul transferului de gaz dintr-o cisternă în alta, în curtea firmei, sub una dintre cisterne a apărut o sursă de foc, moment în care unul dintre angajați a încercat să oprească circulația pe stradă, alertând alți patru angajați, cetățeni nepalezi care erau cazați acolo.

Statia GPL din Crevedia unde au avut loc mai multe exploziiFoto: Hotnews

Filmul evenimentelor, prezentat de procurorul general, Alex Florența, duminică, într-o conferință de presă:

  
  • Sâmbătă, 26 august, în clădirea de birouri din curtea stației care funcționa ilegal se aflau patru angajați ai societății, cetățeni nepalezi angajați ai firmei, dar care figurau scriptic ca angajați la alte puncte de lucru ale societății decât cel în care se aflau.
  • În jurul orei 8.30, un angajat al societății care se ocupă în general de administrarea spațiului respectiv ajunge la punctul de lucru din Crevedia, unde găsește parcate două cisterne goale, fără cap de livrare.
  • În intervalul 12:00-14.00 au sosit din cursă alte două autocisterne care au fost parcate pe marginea șoselei din apropiere în diferite poziții.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Din pricina noii tulpini „Omicron”, și SUA anunță închiderea graniţelor pentru persoanele care sosesc din opt ţări din Africa australă: Botswana, Eswatini, Lesotho, Mozambic, Namibia, Africa de Sud şi Zimbabwe

Redacția

Regele Charles al III-lea s-a întâlnit cu reprezentanţii Commonwealth-ului, la Palatul Buckingham

Redacția

Nicolae Ciucă: Salutăm iniţiativa Comisiei Europene de a sprijini statele membre care găzduiesc refugiaţi ucraineni

Redacția
Încarcă...