NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria trimite funcționarii să verifice construcțiile pentru care nu s-a solicitat recepția lucrărilor și declararea lor la Serviciul de Taxe și Impozite Locale!

Primarul municipiului Pașcani a dispus formarea unei comisii ce are ca scop verificarea construcțiilor ce au autorizația de construcție expirată. Membrii comisiei vor trebui să se deplaseze în teren și să constate dacă acestea sunt finalizate sau nu.

  În cazul în care construcția este finalizată se va întocmi procesul verbal de recepție și aceasta va fi declarată la Serviciul de Taxe și Impozite Locale. Dacă construcția este încă în lucru, autorizația  va fi prelungită.

 Taxele și impozitele datorate de cei identificați de membrii comisiei în situația cazurilor de mai sus vor fi regularizate și imputate. În evidențele Primăriei sunt la această oră 49 de astfel de cazuri. Comisia este formată dintr-un angajat al Serviciului de Taxe și Impozite Locale, altul de la Serviciul de Urbanism și unul de la Poliția Locală  – Disciplina în Construcții.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Bătaie de joc! NICI autostradă, NICI spital de urgenţă în „oferta“ Guvernului pentru Iaşi

Redacția

Incredibil! După 11 luni de operare în Pașcani, ApaVital nu a plătit niciun ban la bugetul local în cuantumul redevenței datorate!

Redacția

Primăria a prelungit contractul cu administratorul padocului din pădurea Moţca (DOC)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site