RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Firma administratorului public Gică Zanet are datorii la salubritate și termoficare în valoare de 10.000 lei!

Administratorul public al municipiului Pașcani, unul dintre cei care criticau faptul că societățile din subordinea Consiliului Local au probleme cu încasarea datoriilor de la populație, este de fapt unul dintre rău platnicii municipiului.

 

Societatea, Romfic SRL, la care acesta este acționar, a pierdut de curând un proces cu RAGCL pentru datoriile pe care le avea încă din 2009 la salubritate și agent termic.

  

Mai exact, judecătorii Tribunalului Iași au hotărât ca Romfic SRL, societate ce are ca obiect de activitate o curățătorie chimică, trebuie să plătească suma de 10478,17 lei din care 6949,75 lei contravaloarea energiei termice şi salubritate pentru perioada 16.12.2009-10.04.2013 şi 3525,32 lei penalităţi de întârziere pentru perioada 15.01.2010 -03.06.2014.

Gică Zanet a replicat atunci când a fost întrebat despre această situație că el nu are nicio treabă cu această societate și că, deși este acționar nu hotărăște ce se întâmplă acolo. Acesta a mai spus că din câte știe este o eșalonare la plată făcută și că banii vor fi plătiți în rate.

Menționăm că, în contextul măririi prețului la serviciul de salubritate s-a adus în fața opiniei publice și cazul primarului Dumitru Pantazi care și-a încheiat un contract pentru servicii de salubritate abia în finalul anului 2012, dar și al secretarului Mircea Zuzan care nu are un astfel de contract.

Prezenți în cadrul emisiunii „În Obiectiv”, difuzată ieri seară de Actualitatea TV, veceprimarul Vasile Axinte și consilierul local Marius Pintilie au refuzat să comenteze această situație.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Update: Furnizarea apei este întreruptă în Pașcani și suburbiile Sodomeni și Boșteni, până la ora 21.00

Redacția

Primăria vrea să închirieze teren pentru o terasă în cadrul Ștrandului Municipal Pașcani!

Marius Parteni

S-a finalizat licitația pentru realizarea strategiei de dezvoltare a municipiului Pașcani. O sigură firmă înscrisă!

Iulia Huțanu
Încarcă...