NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria se roagă de CFR să facă ceva cu blocul abandonat de pe strada Izvoarelor

O construcție începută cu scopul amenajării unui bloc de locuințe, este în paragină de mulți ani de zile. Administrația locală susține că a informat beneficiarul de aceasta, dar nu a fost luată nici o măsură.

 

  

Construcția de la intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 cu Izvoarelor se află în același stadiu de ani de zile. Primăria a încercat să preia imobilul, dar nu a reușit. Acum îi somează pe cei de la CFR  să îl preia, fără a le aplica sanțiuni.

“De-a lungul timpului au fost făcute mai multe solicitări  din partea administrației locale pentru discuții cu CFR, privind preluarea sau demolarea clădirii. Din păcate nu s-a ajuns la nici o înțelegere, prețul cerut fiind unul foarte mare”, se arată într-un comunicat al Primăriei Pașcani.

Potrivit aceleiași surse, administrația locală a solicitat demolarea construcțiilor, dar nimeni nu a reacționat. Am încercat astăzi să aflăm un punct de vedere din partea companiei CFR, dar nu am primit nici un răspuns.

Advertisements

Related posts

Declarația scrisă rămâne în vigoare și în starea de alertă, pentru cei care ies din localitate

Redacția

Hotărârea Consiliului Local privind comerțul stradal, încălcată de conducerea Primăriei! Consilierii locali asistă impasibili la subminarea legislativului!

Marius Parteni

Au fost adjudecate 14 casete și un modul în piața vale, după ultima procedură de licitație

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site