NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Primăria scoate la vânzare Salonul Albastru și clădirea în care a funcționat SC Legume SA! Vezi câți bani cere!

Municipalitatea scoate la vânzare prin licitație publică  Salonul Albastru, situat pe peronul Gării CFR Pașcani, precum și  imobilul unde a funcționat Sc Legume SA. 

 

 

  

Anunțul a fost făcut public astăzi, pe siteul Primăriei, iar licitațiile propriu – zise  va avea loc  în ziua de 20 octombrie 2016.

Societatea AGIFOR  a fost executată din cauza datoriilor, iar acum clădirea în suprafață de 287,07 mp , compusă din spaţiu comercial parter+etaj, cu acces la etaj pe scara exterioară, este scoasă la vânzare. Preţul de pornire al licitaţiei este 496.500 lei.

Cealaltă clădire în care și-a desfășurat activitatea SC Legume SA este în suprafață de 46 mp, compusă din spațiu comercial, două holuri, o baie și două vitrine.

Advertisements

Preţul de evaluare/de pornire al licitaţiei este 107.000 lei.

Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte în cazul vânzării prin licitaţie, până la data de 19 octombrie 2016, ora 14:00, următoarele documente :

a) oferta de cumpărare;

b) dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanţiei sub forma scrisorii de garanpe în cotă de 10% din preţul de pornire a licitaţiei;

c) împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;

d) pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerţului;

e) pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;

Advertisements

f) pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;

g) pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate/paşaport. urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare la locul fixat în acest scop.

 

 

 

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Proinvest Group este singurul producător de parapeți rutieri din România

Redacția

Lucian Rusu, despre măsurile de protecție a consumatorilor de energie: Statul poate interveni mai asumat și să ofere garanții ferme în piață, în special în ceea ce privește termenele de decontare

Redacția

Un tânăr pășcănean licențiat în economie este șomer de aproximativ un an. Orașul în care a copilărit nu îi poate oferi nici un loc de muncă

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site