NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a dat tichete de sărbători cu poza lui Crăciunescu și Ioniță. Replica lui Zanet: ”Au primit doar angajații Primăriei acele tichete. Dacă ați aflat, înseamnă că sunt binevoitori care v-au spus”

Primăria Pașcani a pregătit de sărbători pentru familiile nevoiașe 4000 de tichete sociale, valoarea unuia fiind de 50 de lei. O parte dintre acestea au fost distribuite în preajma Crăciunului și Anului Nou, marea parte urmând să ajungă la cetățenii municipiului în perioada următoare. Adică, după sărbătorile de iarnă.

Surpriza a fost mare pentru unii dintre cei care au intrat în posesia tichetelor livrate de Primăriei, după ce printre ele s-a regăsit și o poză în care apare Grigore Crăciunescu – fostul primar al municipiului, Ioan Ioniță – fost viceprimar alături de mai mulți pensionari.

Reporterii noștri au încercat să afle de la oficialii Primăriei cum a fost posibil ca printre tichete să apară și acea poză. Reacția administratorului public Gică Zanet a fost uluitoare.

  

”Au primit doar angajații Primăriei acele tichete. Dacă ați aflat, înseamnă că sunt binevoitori care v-au spus. Tichetele respective au fost preluate din gestiunea domnului Crăciunescu, valabilitatea lor fiind până la sfârșitul anului 2012. Așa erau în plicuri. Ce ați fi vrut să desfac acum plicurile, să scot pozele?”, ne-a declarat telefocnic Gică Zanet, atunci când a fost întrebat dacă nu se poate vorbi și despre un sabotaj la adresa actulului edil.

Zanet ne-a mai spus că primarul Dumitru Pantazi a fost informat despre acest lucru.      

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Casa Verde 2019 înscrieri. Acte necesare pentru cei care vor să-şi instaleze panouri fotovoltaice cu bani de la stat

Redacția

Deszăpezirea drumului Pașcani – Brătești – Miroslovești monitorizată de reprezentanții CJ Iași

Marius Parteni

Ajutor neașteptat pentru PSD: consilierul Sorin Olariu a făcut ca ședința de Consiliu Local de ieri să aibă loc!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site