NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a dat tichete de sărbători cu poza lui Crăciunescu și Ioniță. Replica lui Zanet: ”Au primit doar angajații Primăriei acele tichete. Dacă ați aflat, înseamnă că sunt binevoitori care v-au spus”

Primăria Pașcani a pregătit de sărbători pentru familiile nevoiașe 4000 de tichete sociale, valoarea unuia fiind de 50 de lei. O parte dintre acestea au fost distribuite în preajma Crăciunului și Anului Nou, marea parte urmând să ajungă la cetățenii municipiului în perioada următoare. Adică, după sărbătorile de iarnă.

Surpriza a fost mare pentru unii dintre cei care au intrat în posesia tichetelor livrate de Primăriei, după ce printre ele s-a regăsit și o poză în care apare Grigore Crăciunescu – fostul primar al municipiului, Ioan Ioniță – fost viceprimar alături de mai mulți pensionari.

Reporterii noștri au încercat să afle de la oficialii Primăriei cum a fost posibil ca printre tichete să apară și acea poză. Reacția administratorului public Gică Zanet a fost uluitoare.

”Au primit doar angajații Primăriei acele tichete. Dacă ați aflat, înseamnă că sunt binevoitori care v-au spus. Tichetele respective au fost preluate din gestiunea domnului Crăciunescu, valabilitatea lor fiind până la sfârșitul anului 2012. Așa erau în plicuri. Ce ați fi vrut să desfac acum plicurile, să scot pozele?”, ne-a declarat telefocnic Gică Zanet, atunci când a fost întrebat dacă nu se poate vorbi și despre un sabotaj la adresa actulului edil.

Zanet ne-a mai spus că primarul Dumitru Pantazi a fost informat despre acest lucru.      

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Victorie pentru pășcăneni: Proiectele oamenilor anti ApaVital și ARSACIS au primit votul consilierilor

Marius Parteni

Iarna dă bătăi de cap drumarilor: Multe incidente rutiere în zona Hârlău – Tg. Frumos- Strunga

Marius Parteni

ApaVital și primarul blochează metodologia de facturare a apei. Consilierii au căzut în plasă. Iată dovezi care protejează consumatorii!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site