RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bărbat din Cristești băgat la închisoare după ce a lovit cu cruzime un tânăr, alături de alți prieteni

 

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Cristești, va petrece următoarele luni după gratii. Pe numele lui Vasile Marian Gurzun Tribunalul Suceava a emis un mandat de executare a pedepsei de 7 luni închisoare.

  

 

 ”Marți, 9 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au depistat un bărbat, de 33 de ani, din comuna Cristeşti, pe numele căruia Tribunalul Suceava a emis un mandat de executare a pedepsei de 7 luni închisoare.Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.În baza mandatului de executare a pedepsei închisorii, bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Iași, în vederea executării pedepsei”, conform Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași.

 Vasile Marian Gurzun a fost trimis în judecată alături de alți șase indivizi. Fapta s-a petrecut în urmă cu câțiva ani. Aceștia aproape au omorât un tânăr, după ce l-au bătut din cauza unei fete. Unul dintre prietenii lui Gurzun i-a aplicat victimei și  lovituri de cuțit,  în gât, în spate şi în mâna dreaptă. În concluziile certificatului medico-legal apar opt plăgi tăiate, leziuni care au necesitat pentru vindecare 15-16 zile de îngrijiri medicale

 

 

 

Related posts

Explicațiile Managerul Spitalului Municipal Pașcani cu privire la protestul spontan

Diana Marcu

Parcările din Pașcani vor funcționa după un cod de culori

Răzvan Grecu

,,Pământul i-a ieşit pe ochi ’’unei femei care se luptă pentru el de atâta timp

Răzvan Grecu
Încarcă...