NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Premiul “Folclorista” a ajuns pe masa primarului și consilierilor din Ruginoasa

Un premiu obținut de elevii școlii din Ruginoasa a ajuns pe masa primarului și consilierilor locali. Evenimentul a avut loc ieri cu prilejul ședinței lunare a legislativului local.

Este vorba despre premiul obținut la festivalul “Folclorista” ce s-a desfășurat weekendul trecut în Târgu Frumos. Echipa alcătuită din foști și actuali elevi ai școlilor din localitate au obținut premiul pentru “Cel mai frumos și tradițional sat din județul Iași 2015-2016”.

Directoarea școlii din localitate împreună cu trei copii au mers la ședința Consiliului Local pentru ale înmâna premiile: o diplomă, o icoană și o cupă. Ea consideră că acest premiu este al comunității.

Irina Dodu, directorul școlii gimnaziale, a mai spus în fața aleilor locali că își propune ca în acest an să obțină un alt rezultant remarcbil cu elevii unității de învățământ.  

Cu acest prilej, primarul localității Ruginoasa a felicitat consilierii și antrenorii echipei de fotbal pentru rezultatul obținut la competiția E-On Kinder desfășurată la Târgu Frumos.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Localnicii din Hărmănești și Todirești plecați la muncă în străinătate vor protesta pentru modernizarea drumului județean 281 C

Marius Parteni

Viceprimarul din Ruginoasa continuă dezvăluirile despre activitatea primarului Ioan Moraru: “Își bate joc de banii comunității”. Acuzații de fraudă de 10 milioane de lei

Ema Roman

Utilaje agricole moderne scoase în câmp pentru o demonstrație la Miroslovești (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site