NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Premii pentru elevii din Valea Seacă, la Olimpiada Naţională „Universul cunoaşterii prin lectură”

Elevii de Şcoala Gimnazială Valea – Seacă au participat sâmbătă, 12 martie 2016, Olimpiada Națională dedicată celor din mediu rural „Universul cunoașterii prin lectură”, de unde s-au întors cu premii.

 

Activitatea s-a desfășurat la Școala Gimnazială „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, iar copiii participanți nu au dezamăgit nici de această dată, ba mai mult s-au întors victorioși obținând două premii III și o Mențiune, având în vedere că sunt la început de drum.

  

Astfel, cei patru premianţi sunt: Alupei Costina, (premiul III), Davidoaia Elena (premiul III ) şi Andrioaea Ionuț (Mențiune), toţi din clasa a VI-a, alături de Doroftei Marta (70 puncte), elevă a clasei a VIII-a .  

Tot în această perioadă a avut loc și etapa judeţeană a Olimpiadei de Limba și Literatura Franceză, la care au participat mai multi elevi de la Valea -Seacă și Conțești, însoțiți de profesoara Maria Ionescu, remarcându-se în mod special Doroftei Marta, care a obținut 73 de puncte.

De asemenea, Monica Iacoboaia, eleva de la clasa a VII- a , coordonată de profesoara  Mihaela Aganencei, a obținut la olimpiada de Religie, etapa județeană, un punctaj de 79 de puncte, primind din partea  Mitropolitului Teofan al Moldovei  o icoană şi o carte. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Programul Festivalului Folcloric „Alexandru Vasiliu – Tătăruși”

Răzvan Grecu

Lucrări reluate pe drumuri județene din zona Pașcani

Redacția

Pompierii voluntari din Lespezi, campioni interjudețeni la Târgu Neamț (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site