NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria și PSD supărați pe contracandidații lui Dumitru Pantazi: comunicate de presă pline de haz!

Pliantele prin care candidatul PNL la Primărie informa cetățenii că referendumul pe tema apei este susținut doar de o parte dintre aleșii locali au determinat atât Primăria municipiului Pașcani, cât și organizația locală PSD să reacționze.

 

Astfel, primarul Dumitru Pantazi a transmis prin vocea purtătorului său de cuvânt că este deranjat că în pliantul împărțit de liberali este folosit „numele si chipul primarului Municipiului Pașcani fără aprobare”.

  

În același document primarul Dumitru Pantazi mai susține că el nu este împotriva organizării unui referendum, ci dimpotrivă. În sprijinul acestei afirmații edilul șef a comunicat că a direcționat proiectul de hotărâre către secretarul UAT, iar în ședința din luna martie îl va supune dezbaterii.

Nici filiala locală PSD, a cărei președinte este tot primarul Dumitru Pantazi, nu  a rămas fără replică la acțiunea liberalilor. Într-un comunicat de presă, social democrații atrag atenția atât celor din PNL cât și celor din Mișcarea Populară că distribuirea de materiale electorale în afara campaniei constituie o încălcare a legii.

 

Totuși, din comunicat se înțelege că pesediștii nu sunt supărați de aceste practici, de vreme ce la finalul comunicatului de presă aceștia informează că orice persoană care este deranjată de aceste materiale electorale poate sesiza Autoritatea Electorală Permanentă.

Vezi pdf:

Vezi pdf:

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Concurs pentru postul de director general al PSA. Iată candidații înscriși

Marius Parteni

După acuzele viceprimarului Axinte, un consilier local reclamă și el șpaga din Primărie. Haldan: „Sunt societăți care au cunoștiințe în Primărie și cu o sticlă de whisky pot băga pe pășune câte animale vor”

Răzvan Grecu

Audienţe ţinute de secretarul Primăriei. Viceprimarul şi primarul nu sunt la serviciu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site