NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Amenzi de 3000 lei și material lemnos confiscat la Sirețel

Poliţiștii din comuna Sireţel, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Pașcani au organizat şi executat o acţiune pe linie silvică pe raza comunei Sireţel.

Au fost verificate 5 autovehicule, 2 cărute și legitimate 11 persoane, fiind aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în valoare de circa 3000 lei. A fost ridicata in vederea confiscării catitatea de 0,500 mc material lemnos.  Acțiunea a avut loc noaptea trecută.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

  

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

EXEMPLE:

– Au fost depistaţi R. FLORIN, în vârstă de 23 ani şi D.TIBERIUS, în vârstă de 34 ani, ambii din comuna Sireţel, judeţul Iaşi, care transportau cu căruţele lemne de foc (creangă), fără a poseda acte de provenienţă. Cei în cauză au fost sancţionaţi contravențional cu amendă şi a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 0,500 mc lemn foc în valoare de 100 lei, care a fost predată organelor silvice.
– A fost depistat P. CIPRIAN, în vârstă de 37 ani, din comuna Sineşti, judeţul Iaşi, care transporta cu o autoutilitară un număr de 20 ovine fără a poseda documente sanitar veterinare. Conducătorul auto a fost sancţionat cu amenda de 720 lei.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

Femeia din Stolniceni Prăjescu, care a suferit arsuri grave în urma incendiului ce i-a mistuit casa, a fost trimisă la Clinica de Arși din București

Redacția

Tătăruși: ”O floare, un zâmbet, un cântec pentru tine femeie!” ( VIDEO)

Oana Cordoneanu

Incendiu la o gospodărie din Cristești (FOTO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site