NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Postul de auditor de la Ruginoasa a fost câștigat cu notă mare

La inceputul acestei saptamani, la sediul Agentiei Nationale a Functionarilor Publici (ANFP) a fost organizat un concurs pentru recrutarea unui auditor cu grad profesional superior in cadrul Compartimentului Audit Public Intern.

 Postul se afla in organigrama primariei Ruginoasa. La concurs s-a prezentat un singur candidat, in persoana lui Vasilica Botea. In urma probelor scrise si a interviului, Botea a primit 178,5 puncte, dintr-un total de 200.

  

„Candidatii trebuie sa aiba studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalente în stiinte economice, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minimum 9 ani”, sunt conditiile de participare la concurs. Totodata, si comuna Birnova cauta auditor. Concursul va fi organizat tot de ANFP, dar pe data de 6 iulie.

 sursa www.bzi.ro

Advertisements

Related posts

Cine întreține haosul din piețe? Construcții dezafectate după întrebările deranjante ale aleșilor locali!

Marius Parteni

Un fost ministru născut în Miroslovești condamnat la 4 ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență

Redacția

Abuzurile se țin lanț în administrația Pantazi: Clientela politică câștigă concursuri cu note mai mari decât maximul posibil!!!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site