RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bariera de la Blăgești ar putea să se redeschidă mâine! O primă problemă a fost rezolvată! SNCFR avea în documente o altă situație, decât cea de fapt!

Decizia de închidere a barierei de la Blăgești, pe care a luat-o zilele trecute Poliția TF Pașcani, ar putea să fie revocată mâine, după ce municipalitatea a clarificat o neconcordanță între situația din teren și cea din documentele aflate în posesia SNCFR.

Mai exact, cei de la Poliția TF aveau în înscrisurilor lor că bariera peste calea ferată de la Blăgești este amplasată la intersecția cu Drumul Național 28 A, fapt ce nu coincidea cu realitatea din teren în care această barieră se află la intersecția cu strada Avram Iancu.

Astfel, primarul Marius Pintilie a făcut astăzi o adresă către Poliția TF, prin care a menționat că bariera peste calea ferată este la intersecția cu strada Avram Iancu, tronson II, adică drumul de exploatare agricolă.

În urma acestui demers, făcut de primarul Marius Pintilie, cei de la Poliția TF au anunțat că au convocat pentru mâine la ora 8.30 la bariera de la Blăgești o întâlnire de analiză cu reprezentanți de la SNCFR, Poliția TF, Poliția Rutieră, Poliția Locală și de la Primăria Municipiului Pașcani pentru a se constata situația de fapt.

  

În urma acestei întâlniri, dacă se va constata că sunt întrunite condițiile necesare se va dispune redeschiderea barierei peste calea ferată.

Related posts

Fuziunea dintre EcoSalubritate şi PSA, lăsată în aşteptare până va avea loc licitaţia din cadrul ADIS

Ema Roman

Primarul și-a asumat greșeala legată de mesajul politic, transmis din birou. Pantazi nu a făcut acest lucru, după vizita lui Ciolacu!

Marius Parteni

Ce zboruri se reiau zilele acestea de pe aeroportul din Iași

Redacția
Încarcă...