RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Polițiștii caută un tânăr care a dispărut de acasă. L-ați văzut?

Poliţiştii ieşeni caută un bărbat, de 29 ani,care ieri nu a revenit acasă.Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea persoanei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.  

 

La data de 7 decembrie anul curent, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iaşi, Secţia de Poliţie Rurală Răducăneni au fost sesizaţi de o femeie, că, în aceeași zi, fratele său, MITITELU MARIAN, de 29 ani, a plecat voluntar de acasă şi nu s-a mai întors.

  

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații și au fost constituite echipe operative care acționează în teren, pentru găsirea bărbatului, faţă de care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Bărbatul  are 1,80 m. înălțime, constituţie atletică, ten măsliniu, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten tuns scurt. La momentul plecării, era îmbrăcat cu geacă din piele de culoare neagră, pulover de culoare maro, pulover de culoare albastră, pe cap purta un fes de culoare neagră şi era încălţat cu pantofi din cauciuc de culoare albastră.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea persoanei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție. 

 

 

 

Related posts

Mamă și fiu au băut împreună apoi s-au luat la bătaie

Răzvan Grecu

Aproximativ 110.000 de angajaţi ai MAI vor primi salarii mai mari cu 200-400 de lei de la 1 ianuarie 2020

Redacția

Patru persoane, inclusiv asistenți medicali, reținute în Prahova pentru vaccinare fictivă

Redacția
Încarcă...