NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii solicită ApaVital Iași contracte individuale. Iată modelul de cerere prezent la centrele de copiere din Pașcani!

Tot mai mulți pășcăneni solicită reprezentanților ApaVItal Iași contracte individuale pentru serviciile de apă canal. Pe adresa de email a redacției a sosit zilele trecute un model de cerere prin care cei interesați pot cere operatorului ieșean încheierea de contracte individuale.

 

Documentul este bazat pe următoarele articole de legi: art. 28 aliniatul  2 din Legea 241/2006, art. 15 și 28 din Legea 230/2007 și adresează pe lângă cerința expresă a încheierii unui contract individual o serie de întrebări, cum ar fi:

„Vă rog să specificaţi foarte clar de ce consideraţi  că acţiunea dumneavoastră de obligare a cetăţenilor să se constituie în asociaţii de proprietari nu încalcă legile în vigoare, fapul că asociaţia de proprietari pe instalaţia de la contorul din cămin până la contorul din apartament ar efectua un serviciu de distribuţie a apei şi nu cred că va obţine licenţă de la ANRSC şi mai ales cum întelegeti articolele  28 şi 15 din legea 230/2007”

„Aş dori să-mi spuneţi  de ce sunteţi singura firmă de utilităţi publice (E-on gaz ;Eon-energie;RDS,Romtelecom, RAGCL,Nexgen emit factură pe abonat individual la condomeniu) care nu vrea să aibă abonaţi persoane fizice  la condomenii şi îndeamnă asociaţiile de proprietari să încalce legea 230/2007  art,28 si 15. expunând administratorii la condamnări penale pentru Art. 246 Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor”

Descarcă document

Descarcă PDF

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Demiterea lui Pânzaru! Pantazi: „Să își asume situația”. Olariu: „Să îi mulțumim lui Pânzaru, dar e nevoie de altă persoană”. Pintilie: „Politicul nu trebuie să se amestece în numirea noului manager”

Marius Parteni

Zona Vale a municipiului rămasă fără apă potabilă

Teona Gherasim

Sistarea furnizării utilităților pentru un bloc întreg din cauza unor rău-platnici, interzisă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site