RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pășcănenii solicită ApaVital Iași contracte individuale. Iată modelul de cerere prezent la centrele de copiere din Pașcani!

Tot mai mulți pășcăneni solicită reprezentanților ApaVItal Iași contracte individuale pentru serviciile de apă canal. Pe adresa de email a redacției a sosit zilele trecute un model de cerere prin care cei interesați pot cere operatorului ieșean încheierea de contracte individuale.

 

Documentul este bazat pe următoarele articole de legi: art. 28 aliniatul  2 din Legea 241/2006, art. 15 și 28 din Legea 230/2007 și adresează pe lângă cerința expresă a încheierii unui contract individual o serie de întrebări, cum ar fi:

  

„Vă rog să specificaţi foarte clar de ce consideraţi  că acţiunea dumneavoastră de obligare a cetăţenilor să se constituie în asociaţii de proprietari nu încalcă legile în vigoare, fapul că asociaţia de proprietari pe instalaţia de la contorul din cămin până la contorul din apartament ar efectua un serviciu de distribuţie a apei şi nu cred că va obţine licenţă de la ANRSC şi mai ales cum întelegeti articolele  28 şi 15 din legea 230/2007”

„Aş dori să-mi spuneţi  de ce sunteţi singura firmă de utilităţi publice (E-on gaz ;Eon-energie;RDS,Romtelecom, RAGCL,Nexgen emit factură pe abonat individual la condomeniu) care nu vrea să aibă abonaţi persoane fizice  la condomenii şi îndeamnă asociaţiile de proprietari să încalce legea 230/2007  art,28 si 15. expunând administratorii la condamnări penale pentru Art. 246 Abuzul în serviciu contra intereselor persoanelor”

Descarcă document

Descarcă PDF

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Firmele afaceriștilor trecuți prin politică, în topul datornicilor la bugetul local Pașcani (DOC)

Marius Parteni

Mostră de administrație locală. Consilierii invitați să se pronunțe pe un subiect, în ziua în care ar trebui să ofere răspunsul (DOC)

Marius Parteni

Cum va fi vremea în noiembrie. Meteorologii anunță temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei

Redacția
Încarcă...