RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Plângere pe bani publici la CNA televiziunii ce critică primarul. Laura Pașcu: „Aduc patru martori care o să spună că Laur Herghelegiu nu a fost la chef la mine-n birou. Soțul meu avea la bord câteva beri când te-a amenințat!”

Fosta lider de sindicat a Primăriei, Laura Pașcu, uită că este plătită din bani publici pentru a munci în folosul pășcănenilor și folosește resursele publice pentru a reclama la CNA televiziunea ce-și permite să-l critice primarul Dumitru Pantazi.

Aceasta a recunoscut ieri că plângerea pe care a făcut-o către CNA împotriva televiziunii locale a fost redactată și trimisă de pe computerul din biroul său. Pașcu nu s-a simțit absolut deloc vinovată pentru faptul că folosește resursele comunității în interes propriu.

„Cât crezi că mi-a luat? 10 minute. Atât. Să-mi taie o oră din salariu și gata”, a replicat funcționarul public.

  

Întrebată ce a determinat-o să recurgă la un astfel de gest, Laura Pașcu a explicat că în timpul unei emisiuni de dezbatere i s-a pomenit numele de mai multe ori, iar subiecte ca terenul de tenis sau prezența afaceristului Laur Herghelegiu la un chef în biroul său nu erau chesiuni publice ci de bârfă.

„Nu trebuia să spui de licitația pentru terenul de tenis și despre prezența lui Laur Herghelegiu la mine în birou. Astea nu sunt subiecte publice ci de bârfă. Eu nu sunt o persoană public. Ce dacă a fost Laur la mine în biroul meu și a băut? Dacă vrei să știi e un prieten bun și un fost coleg de clasă. A câștigat acea licitație publică pentru că a dat cel mai mic preț. Au fost 5 participanți”, a explicat Pașcu.

Mai mult funcționarul public a dovedit cât de realtiv este adevărul în viziunea sa: „Eu aduc patru martori care o să spună că nu  a fost Laur Herghelegiu în biroul meu la ziua mea”, a plusat Laura Pașcu.

Întrebată de ce soțul ei a transmis amenințări la persoana mea dacă tot a uzat de dreptul legal de a face reclamație la CNA, fosta lider de sindicat a găsit rapid o scuză: „Avea la bord câteva beri”.

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

De ce nu se lărgeşte drumul la ieşirea din Iaşi spre Leţcani? Pentru că oficialii visează la un pasaj

Redacția

Lucrări de asfaltare la Târgu Frumos (FOTO)

Oana Cordoneanu

Decizii surprinzătoare în Primăria Pașcani. Secretarul instituției reintră în concediu de creștere a copilului, iar un economist a demisionat

Marius Parteni
Încarcă...