NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pășcăneni revoltați, într-un oraș plin de capcane

Pașcaniul este în continuare un oraș care îi surprinde în mod neplăcut pe locuitorii săi ce devin, pe zi ce trece, mai nemulțumiți și mai irascibili.

Lăsând deoparte lucrările de construcție și reabilitare care se desfășoară în acest moment pe mai multe artere ale municipiului și pe care oamenii le-au așteptat, există în continuare situații de neglijență din cauza cărora se produc chiar accidente.

Scriam acum câteva luni despre o pășcăneancă ce a intrat cu mașina într-o groapă, reușind astfel să-și taie serios cauciucul de la una dintre roți. Cazul acesteia nu este izolat, ba mai mult a fost urmat de altele în care oamenii s-au accidentat, unii având chiar nevoie de îngrijri medicale.

  

Cea mai recentă victimă a modului neglijent în care se desfășoară lucrurile în orașul nostru este un bărbat care a căzut într-un canal de pe strada Moldovei, chiar în centrul Pașcaniului. Acesta s-a lovit la picior și în zona toracelui iar dovadă stau imaginile postate pe facebook de către soția sa.

„Asta patesti cand capacele de la canalizari nu sunt fixate corespunzator. Asta a patit sotul meu in buricul targului,mai exact,in fata la Dom. „Felicitarile” mele celor ce ar trebui sa se ocupe de asta. Si mai exista asemenea probleme si pe strada ce coboara spre Pestisorul,chiar pe mijlocul trotuarului. Dar cate n-or mai fi…”, a fost mesajul publicat pe grupul „Ești din Pașcani dacă…”

Scuze nu există, pentru că acolo nu se lucrează și nu este niciun motiv pentru care capacul acelei guri de canalizare să nu fie fixat. Pe lângă asta, dacă se-ntâmplă-n centrul orașului, cum am putea să ne mirăm de situația străzilor demult uitate, dintre blocuri?! Rămâne de văzut care va fi ziua când toate aceste probleme se vor fi terminat, rămânând doar o amintire jalnică a unei administrări precare. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

O bancă din centrul Pașcaniului a devenit casă pentru un bătrân din Ruginoasa

Ema Roman

Proinvest Paşcani se vede din Univers! O stea îi va purta numele

Ema Roman

Exerciţiu de protecţie împotriva cutremurelor, cu toată populaţia judeţului Iaşi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site