NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Asociația Șansa 2010 își desfășoară activitatea într-un spațiu mai încăpător

În cursul zilei de astăzi, Asociația Șansa 2010 a organizat o conferință de presă, în cadrul căreia au fost anunțate ultimele schimbări care au avut loc în cadrul asociației.

 

Aceasta s-a desfășurat într-un nou sediu situat pe strada Modlovei, în care voluntarii îşi vor desfășura activitățile pentru cele trei ateliere, de muzică, dans și teatru. Noul spațiu este unul încăpător, iar reprezentanții asociației spun că beneficiază de el datorită unui sponsor care dorește să rămână anonim. Totodată ei vor deține și vechiul sediu de pe strada Ștefan cel Mare.

  

De asemenea, a fost prezentată și noul preşedinte al asociației. Aceasta se numeşte Magdalena Zopi.

Menționăm că Asociația ”ȘANSA 2010”, de la înființare până în prezent, a realizat numeroase activități cu caracter social, educațional și comunitar în parteneriat cu instituții publice și private din municipiul Pașcani, având ca beneficiari direcți cetățenii municipiului de toate vârstele.

Reamintim că în perioada 5-9 septembrie, Asociația Șansa 2010  organizează cea de-a III- a ediție a taberei „Împreună pentru tineri”, care va avea loc la Muncel. Proiectul este adresat tuturor copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani, atât din Pașcani, cât și din comunele învecinate. Astfel, doritorii sunt așteptați să se înscrie, iar formularul de înscriere se găseşte pe pagina de promovare a evenimentului de pe facebook, „Împreuna pentru Tineri”. Înscrierile se fac până la data de 1 august.

Tabăra de anul acesta este finanţată de către un sponsor, iar fiecare participant va trebui să plătească o taxă de 180 lei.

Pentru alte informații sunați la numerele de telefon 0745903243/ 0733676628/ 0746491716.

Advertisements

Related posts

Guvernul simplifică de la 1 iulie procedurile de acordare a indemnizaţiei şi concediului pentru creşterea copilului

Redacția

Simulare de incendiu la Biserica Sf.Vineri din Pașcani

Oana Cordoneanu

Furnizarea apei potabile întreruptă luni la 16 blocuri din Pașcani și în comuna Todirești

Irina Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site