NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pășcăneni recrutați pentru a lucra într-o fabrică de cablaje electrice din Moldova Nouă

La Primăria Pașcani a avut loc astăzi o întâlnire între reprezentanții unei firme de recrutare din București și persoane care sunt în căutarea unui loc de muncă. Aceasta a prezentat oferta de angajare celor care doresc să lucreze la Compania Delphi Packard din Moldova Nouă, județul Caraș Severin.

Anunțul pentru acest eveniment care s-a desfășurat astăzi, a fost făcut prin afișe care au fost distribuite în oraș. În acest fel la sediul Primăriei Pașcani, au fost prezente astăzi aproximativ 40 de persoane, atât bărbați și femei, care au dorit să afle mai multe detalii despre locurile muncă.

Americanii de la Delphi şi-au extins capacitatea de producţie şi se află în căutare de forţă de muncă, fiind vizată și zona Moldovei. Compania Delphi Packard produce instalații electrice pentru mașini, vizând firme foarte mari cum ar fi Mercedes, Audi, Skoda.  

  

Reprezentanții firmei de recrutare care au fost astăzi la Pașcani, au făcut celor prezenți, o prezentare a ofertei de muncă disponibilă pentru fabrica din Moldova Nouă : salariul minim de încadrare- 1.100 lei brut;  bonus de prezenţă de 10%, spor de noapte, tichete de masă, cazare gratuită pentru cei din afara localităţii, trei mese pe zi, orele suplimentare se plătesc dublu, iar o dată pe lună pot merge acasă, disponibilitate de muncă în trei schimburi și apt de muncă din punct de vedere medical.

 Delphi are în România, prin cele două entităţi, Delphi Packard şi Delphi Diesel Systems, peste 12.000 de angajați în patru fabrici: Sânnicolau Mare (Timiș), Ineu (Arad), Moldova Nouă (Caraș Severin) și Miroslava (Iaşi).

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Apar modificari importante in circulatia trenurilor

Redacția

Cinci tone de furaje făcute scrum într-un incendiu la Sirețel

Oana Cordoneanu

Campania „Dăruiește din puținul tău”- Pașcani a ajuns la a IV a ediție!

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site