RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Voluntarii din afara municipiului bat la porțile Primăriei pentru ajuta la construcția unui padoc

Ultimile materiale care au apărut în mass-media locală și națională despre modul cum este tratată problema câinilor comunitari din municipiul nostru au sensibilizat organizațiile care se ocupă de protecția animalelor.

 Campania “Ai cumva o păturică?”, inițiată de un iubitor de animale din Iași dă o mare mână de ajutor autorităților locale în ceea ce privește aceste animale. Zilele trecute la Pașcani a ajuns un transport cu mâncare pentru câini.

 „Prin bunăvoința domnului Ioan Dan Niculescu, care a făcut o campanie la Carrefour Iași, voluntarii au adus și la Pașcani 1.300 kg mâncare pentru câini, haine, pături, covorașe și cartoane. Au văzut în media ce este la padocul de la Blăgești și ne-au contactat dacă vor să ne ajute. Noi, voluntarii din cadul Asociației Axi Hope, vom merge prin rotație la padoc la 2-3 zile pentru a duce mâncare câinilor”, ne-a declarat Luminița Diaconu, voluntar Axi-Hope.

  

 Dacă Primăria va începe în regim de urgență amenajarea unui nou padoc lângă fosta groapă de gunoi a municipiului cel care a făcut posibil acest demers promite din nou spriijn.

Advertisements
Advertisements

 ”În decembrie vor să aducă materiale pentru construcție, doar în cazul în care Primăria este de acord să facem un padoc mai aproape de Pașcani. Am vorbit cu domnul primar Pantazi, ne-a spus să facem un referat și o listă cu ce ne trebuie pentru a avea sprijinul lui”, a mai spus Luminița Diaconu.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Mașină arsă într-un incendiu

Redacția

Semnal de alarmă! Poluare la Pașcani – VIDEO

Redacția

Documentele necesare la înmatricularea maşinii aduse din străinătate. Sfaturile unui notar pentru procedura simplificată

Redacția
Încarcă...